Fotballtur Chelsea

Fotballtur Chelsea – pakker med billett & hotell

Fotballtur til Chelsea på Stamford Bridge.
Du får en trygg og god leverandør når du bestiller din fotballreise via oss. 20 års er faring. Tilbyr alltid offisielle og autoriserte billetter. Billettene kommer på om E-tickets 2-3 dager før kampstart.

Vi tilbyr flere offisielle alternativer på langsiden. Både med og uten Hospitality som har mat og drikke inkludert i prisen.

fotballturer Chelsea stadionoversikt

  • Langsiden West Stand Centre blokk 5 og 6 i etasje 2, mellom midtbane og 16 meter streken. (Orange farge på kartet)
  • Blues Dining VIP pakke,West Lower etasje 1, ca hjørneflagg, (Rosa farge på bilde)
  • Caronvilla Suite VIP, stadionplasser, East Stand midtre etasje, ca 16 meter streken utsikt. (rødt fargeområde på kart over)

 Fotballtur Chelsea og kamp program sesonger 2024-2025

Send din forespørsel til salg@fotballturer.no

Fotballtur Chelsea 

fotballtur Chelsea med flere  plasser på stadion

Tilbyr kun 100% offisielle billetter.  Du handler trygt hos oss.


Chelsea FC historie og nyttig info for turen

 

Chelsea FC ble grunnlagt i 1905 og har en lang og stolt historie som en av Englands mest suksessrike fotballklubber. De har vunnet seks Premier League-titler, åtte FA-cup-trofeer, fem ligacup-titler og to UEFA Champions League-titler. Klubben har også hatt mange store spillere gjennom årene, inkludert Frank Lampard, Didier Drogba og John Terry. 
En av de største milepælene i Chelsea FCs historie kom i 1955, da klubben vant sitt første seriemesterskap. 
Stamford Bridge stadion, som har vært Chelseas hjemmebane siden klubben ble grunnlagt, er en av de mest ikoniske arenaene i engelsk fotball. Stadionet har en kapasitet på over 41 000 tilskuere og er kjent for sin unike arkitektur og atmosfære. 

Fotballtur – Stadium tour

En stadium tour er en flott måte å oppleve Stamford Bridge, hjemmet til Chelsea FC. Du vil få en guidet tur av stadionet og få muligheten til å besøke garderobene, spillertunnelen og presserommet. Det er også en mulighet til å ta bilder og kjøpe suvenirer.  Her er linken til bestillingssiden for stadion tour hos Chelsea FC

Fotballreiser Chelsea og Puber besøk 

 Før eller etter kampen er det ingenting som slår en god pub. Det er mange flotte puber i Chelsea-området som er verdt å sjekke ut, inkludert The Butcher’s Hook, The Chelsea Pensioner og The Sporting Page. Disse pubene har en flott atmosfære og er et flott sted å møte andre fotballfans og diskutere kampen. 

Restauranter i Chelsea-området & fotballtur

Det er også mange flotte restauranter i Chelsea-området hvis du ønsker å spise før eller etter kampen. Noen av de beste restaurantene inkluderer Medlar, Bluebird og The Ivy Chelsea Garden. Disse restaurantene serverer alt fra britisk mat til internasjonal mat og er et flott sted å nyte en god middag etter kampen. 

Transport til og fra sentrum  

Hvis du bor i sentrum av London, er det enkelt å komme seg til Stamford Bridge med offentlig transport. Du kan ta T-banen til Fulham Broadway stasjon, som ligger bare noen få minutters gange fra stadionet. Det er også flere busser som går til området. Hvis du vil unngå offentlig transport, kan du alltid ta en drosje eller leie en bil. 

fotballtur Chelsea -stadion utsikt. West Stand

Dette bør du tenkte på før du drar din fotballreise

Her er litt tips som du bør tenke på før du reise til flyplassen på din fotballreise. f

For det første bør du dobbeltsjekke at du har alle nødvendige dokumenter og billetter med deg, slik som pass, visum, flybilletter og billetter til fotballkampen. Sørg også for å ha en kopi av disse dokumentene tilgjengelig på telefonen din, i tilfelle du mister de fysiske kopiene eller visa /versa.

Du bør også undersøke værforholdene og pakke klær passer til  din helg i England. Det kan også være lurt å sjekke bagasjeregler og størrelse på håndbagasjen før du pakker.

Før du drar hjemmefra til England og din fotballopplevelse, må du sørge for å ha en god plan for transport til og fra flyplassen. Du bør også sjekke inn online på forhånd og ha boardingkortet klart på mobilen eller utskrift hvis nødvendig.

Til slutt, når du skal reise til  UK / England må du huske at du reise ut av  EU og  “schengen” område som du må ha pass med deg på turen og du må fylle ut innreiseskjema. Det kan også være lurt å ha reiseforsikring i tilfelle uforutsette hendelser.

For å gjøre fotballreisen din enn mer fullendt tykker vi at du ska ta med deg ditt beste humør. Nå kan du se frem imot ditt livs reise – en fotballreise.

 Fotballtur Chelsea – konklusjon 

 En fotballtur til Chelsea FC er en fantastisk opplevelse for alle fotballfans. Det er mye å se og gjøre i Chelsea-området, fra å utforske klubbens historie og suksesser, til å ta en stadium tour, besøke puber og restauranter, og ta enkelt transport til og fra sentrum. Uansett hva du velger å gjøre, vil du garantert få en minnerik opplevelse. Ta med god humør og gjør din Chelsea fotballreise til stor opplevelse.

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham 
Fotballreiser Manchester United, eller fotballreiser Liverpool 

Fotballreiser Leedsfotballreiser Arsenal  ,  fotballreiser Manchester City 

Les generelt om Fotballreiser England    Tilbake til første siden: fotballturer