Liverpool FC

Liverpool fotballturer – Billett & hotell


Liverpool fotballturer / fotballreiser er med VIP billetter og hotell i sentrum av byen.
Oppleve Premier League kamp i Liverpool  sammen med 61,000 fans.Familie vennlig plasser på stadion.

  • Godkjente VIP billetter og hotellopphold. Stadion plassene er alltid samlet.
  • Brodies Sport Bar plasser. Ny Lounge på Anfield Road End Tier 2. Plassene er på rad 4-10,etasje 2.
    Main Stand, langsiden nederst etasje i blokk L15/16 tilgang til Beat Lounge på Anfield. Meget gode plasser
  • Kenny Dalglish Stand med Shankly Lounge inne på Anfield. Felt CE3-CE7.
  • Kenny Dalglish Stand blokk CE2/CE8 tilgang til pub/lounge ved stadion.

Kamp 

Dato

Pris for bilett og 3 netter på hotell

Prisene er per person

Liverpool – Bournemouth

19/08/2023

spilt

Liverpool – Aston Villa

02/09/2023

spilt

Liverpool – West Ham

23/09/2023

spilt


Liverpool – Everton 

21/10/2023

Spilt

Liverpool – Nottingham Forest


28/10/2023

Spilt

Liverpool – Brentford


11/11/2023

Spilt

Liverpool – Fulham


02/12/2023

Spilt

Liverpool – Manchester Utd

16/12/2023

Spilt

Liverpool – Newcastle

30/12/2023

Spilt

Liverpool – Burnley

10/02/2024

Spilt

Liverpool – Manchester City

09/03/2024

Spilt

Liverpool – Brighton

30/03/2024

Spilt

Liverpool – Crystal Palace

13/04/2024

Utsolgt

Liverpool – Tottenham

04/05/2024

Fra kr 20900

Liverpool – Wolves

19/05/2024

Fra kr 40000 – 60000

Dette nettstedet eies av Reiseshop AS som har mange gode tilbakemeldinger fra kundene.
         

Fotballreiser Liverpool 2023 -2024

Brodies Sports Bar er det perfekte stedet for familier, med underholdning før kampen og en unik mulighet til å møte en tidligere LFC-spiller. Atmosfæren er fylt med historisk betydning, da baren er oppkalt etter den anerkjente sivilingeniøren John Alexander Brodie, mannen bak Queensway Mersey-tunnelen og East Lancashire ringvei.

Vent ikke lenger! Sikre deg din plass på Brodies Sports Bar og Beat Lounge, og opplev fotballens storhet på Anfield som aldri før.

På fotballturen vil du også kunne nyte den pulserende og sosiale atmosfæren på Brodies Sports Bar. Her tilbys deilige klassiske gatekjøkkenretter og forfriskninger i pausen, samt gratis “street food” frem til kampstart. Du vil ha direkte tilgang til plassene dine fra sportsbaren, og under pausen kan du nyte gratis drikke, inkludert øl, vin og brus.

Bli med oss for å feire fotballens historie og skape nye minner sammen med andre entusiastiske fans. Bestill nå før billettene flyr av gårde!

Fotballturer Liverpool -stadionplasser

 

Opplev fotballens magi på sitt mest eksklusive med Beat Lounge billettene på Anfield – den ultimate drømmen for alle fotballentusiaster og fotballreiser til Liverpool! Her får du en førsteklasses opplevelse som vil overgå alle forventninger. Med en unik kombinasjon av luksus, spenning og uovertruffen atmosfære, er dette det ideelle stedet å være for å nyte en kamp på Anfield på en helt ny måte.

Fotballturer med langside og Beat Lounge tilgang

Bli en del av den eksklusive gruppen med lidenskapelige fans som har VIP-tilgang til Beat Lounge, den mest luksuriøse loungen på stadion. Nyt førsteklasses fasiliteter og eksepsjonell service, alt mens du omgis av en enestående fotballatmosfære. Sett deg til rette på de beste plassene i huset! Du vil sitte på Main Stand Lower i blokk L15 eller L16, rett mot den ikoniske The Kop. Med Beat Lounge billettene vil du få den ultimate utsikten over kampen, slik at du kan oppleve hvert eneste magiske øyeblikk på nært hold.

La deg friste av de deilige “street food” rettene og forfriskningene som tilbys i Beat Lounge, maten kommer fra lokale og internasjonale kjøkken. I tillegg vil du få sjansen til å møte en Liverpool FC-legende på hver kampdag! Dette er virkelig en opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Hos oss i fotballturer.no vil du aldri få uspesifiserte billetter, medlemskort eller sesongkort ved kjøp av fotballpakker fra oss. Liverpool FC har strenge kontroller for å bekjempe svartebørsbilletter og misbruk av sesongkort. Vi tilbyr kun offisielle VIP-kampbilletter som gir deg tilgang til lounge, sportsbar eller pub ved stadion. Dette er din garanti for en trygg og seriøs fotballreise til Liverpool.