Liverpool FC

 Fotballreiser Liverpool FC 

Fotballreiser Liverpool med lovlige og godkjente VIP billetter og hotellopphold. Stadionplassene er alltid samlet.

  • Main Stand, langsiden nederst etasje i blokk L15/16 tilgang til Beat Lounge på Anfield.
  • Kenny Dalglish Stand med Shankly Lounge inne på Anfield. Felt CE3-CE7.
  • Kenny Dalglish Stand blokk CE2/CE8 tilgang til pub/lounge ved stadion.

Kamper sesongen 2023-2024

Prisene er per person. Pakke med billett og 3 netter på hotell. 
Når du klikker på en av kampene kommer du til vår nettbutikk hos reiseshop.no. 
Du bestille pakkene online.

Kamp 

Dato

Pris fra 

Liverpool - første runde

15/08/2023

Fra kr 6990

Liverpool - 

11/09/2023

Fra kr 6990

Liverpool - 

02/10/2023

Fra kr 7990

Liverpool - 

11/11/2023

Fra kr 7990

Liverpool -

23/09/2023

Fra kr 7990

Liverpool - 

Liverpool - 

Liverpool - 

Liverpool - 

Liverpool - 

Liverpool - 

02/02/2024

Fra kr 9990

Liverpool - Opprykkslag

02/03/2024

Fra kr 9990

 Fotballreiser Liverpool

Les mer om:
Billett typer på stadion, transport til Anfield, stadion tour og puber ved Anfield nedenfor.

Fotballreiser Liverpool - Beat Lounge tilgang 

Liverpool fotballturer er i skuddet som aldri før for nordmenn som elsker Liverpool FC. 
Klubben har en lang historie og stolte tradisjoner. Klubben har en stor og lojal fanbase over hele verden, og tilbyr en rekke billettyper for å gi fansen en best mulig opplevelse. 

Fotballreise Liverpool  & stadion plassene på din tur

 VIP-billetter er en eksklusiv billettype som gir deg tilgang til spesielle områder av stadion og en førsteklasses opplevelse. VIP-billetter inkluderer vanligvis tilgang til private områder på stadion, inkludert VIP-lounger og restauranter, hvor du kan nyte førsteklasses mat og drikke. Liverpool fotballturer og langside plasser

Beat Lounge-billetter -det beste valget


Er en eksklusiv billett type som tilbys av Liverpool FC, som gir fansen en førsteklasses opplevelse på Anfield. Fotballreiser med disse billettene gir tilgang til en lounge-område på Main Stand, som er utstyrt med moderne fasiliteter. Direkte adgang til setene fra loungen.
 Beat Lounge gir fansen muligheten til å nyte førsteklasses mat og drikke i en eksklusiv atmosfære før og etter kampen. Lounge-området er også dekorert med Liverpool FC-merchandise og bilder av klubbens legender, noe som gir fansen en autentisk Liverpool FC-opplevelse på fotballturen din.

Liverpool FC-spillere, samt muligheten til å møte og ta bilder med klubbens legender. Dette gir fansen en unik og minneverdig opplevelse på Anfield. Plassene for Beat Lounge-billettene ligger i Main Stand på Anfield, som tilbyr noen av de beste sitteplassene på stadion. Fansen vil ha en klar og unik utsikt over banen fra en høy posisjon, og kunne se alle bevegelsene til spillerne på banen.  

Fotballreiser Liverpool -Premier Club hospitality pakke

Premier Club billetter er en annen eksklusiv billett type som tilbys av Liverpool FC. Disse billettene gir deg tilgang til noen av de beste sitteplassene på stadion, i tillegg til eksklusive områder og førsteklasses fasiliteter. 
Premier Club billetter gir deg tilgang til VIP-lounger og restauranter på stadion, hvor du kan nyte førsteklasses mat og drikke før kampen. Du vil også ha muligheten til å møte noen av klubbens legender og nåværende spillere, samt å få en omvisning på stadion før kampen. 

Plassene for Premier Club billetter er noen av de beste på stadion, med utsikt over banen fra en høyere posisjon. Du vil ha en klar og unik utsikt over spillet, og kunne se alle bevegelsene til spillerne på banen. Liverpool FC sitt Premier Club områder på stadion er Centenary Stand.

Med Premier Club billetter inkludert i fotballturen din vil du få en unik og eksklusiv opplevelse av Liverpool FC, og oppleve kampene i komfort og stil. Disse billettene er ideelle for fans som ønsker å oppleve det beste av det beste på Anfield, og få minner for livet. 

Fotballturer og det nye VIP område på Anfield Road Stand 


På Anfield Road Stand ( bak det ene målet) tilbyr Liverpool FC nå også en ny VIP-opplevelse. Dette området er nylig oppgradert og tilbyr nå moderne og luksuriøse fasiliteter. VIP-gjester som velger denne billetttypen kan nyte førsteklasses utsikt over banen, eksklusiv tilgang til VIP-lounger og restauranter, samt en rekke andre fasiliteter, inkludert en egen bar og muligheten til å møte noen av klubbens legender og nåværende spillere. 

Fotballturer og transport til og fra Anfield Stadium

Den enkleste måten å komme seg fra sentrum av Liverpool til Anfield stadion på er å ta taxi/Uber eller bussen. Mer enn et dusin bussruter går til stadionet fra forskjellige deler av byen. En av de mest praktiske rutene for tilreisende er rute 917, som kjører direkte fra sentrum av Liverpool til Anfield. Denne ruten går ofte og har stopp på flere steder langs veien, inkludert Queen Square Bus Station, Liverpool Lime Street Station og Anfield Road.

Liverpool Stadium Tour

For de som ønsker å oppleve mer enn bare en kamp, kan en stadiontur være en god måte å utforske Anfield på. Velg  en stadiontur  med guidet tur rundt i stadionet og får se garderobene, presserommet, tribunene og mye mer. Stadionturene inkluderer også adgang til Liverpools museum, hvor man kan lære mer om klubbens rike historie og se noen av de mest minneverdige øyeblikkene fra klubbens karriere. Her kan du bestille stadion tour til din reise. Liverpool stadion tour.

Fotballturer og Pub besøk

Når det gjelder puber før fotballkampen, er det mange gode alternativer i nærheten av Anfield stadion. The Sandon er en av de mest berømte pubene rundt stadionet, og har en lang historie med å være et samlingssted for Liverpool-fans. The Park er også en populær pub som ofte fylles opp med supportere før kampen. The Albert er en annen pub i nærheten av stadionet som har et godt utvalg av øl og mat.

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham 
Fotballreiser Manchester United, eller fotballtur Chelsea 

Fotballreiser Leedsfotballreiser Arsenal  ,  fotballreiser Manchester City 

Les generelt om Fotballreiser England    Tilbake til første siden: fotballturer