Manchester United

 Fotballreiser Manchester United – Billett & hotell

Fotballreiser Manchester United og gode fotballopplevelse på Old Trafford henger nøye sammen. Få magiske opplevelser sammen med venner og familien.

Hvordan går fram for å kjøpe fotballturen til Manchester United?

  • Velg kamp og lag du vil se Man Utd spille mot.
  • Du vil får opp flere valg av billetter på Old Trafford når du går videre i prosessen.
  • Du kan velger pakker med forskjellige hotell og de forskjellige billett typen.
  • Alle priser er for 3 netter på hotell og kampbillett.
  • Prisen du finner er per person. Reise dere 2 stk, legger du inn 2 stk i handlekurven.

Når du klikker på en av kampene kommer du til vår nettbutikk på reiseshop.no. 
Du bestille pakkene online. 

Kamp 

Dato

Pris for 3 netter på hotell og billett

Man Utd - Nottingham Forest

26/08/2023

Spilt

Man Utd - Brighton

16/09/2023

Spilt

Man Utd - Crystal Place

30/09/2023

Spilt

Man Utd - Brentford

07/10/2023

Spilt

Man Utd - Man City

28/10/2023

Spilt

Man Utd - Luton town

11/11/2023

Spilt

Man Utd - Bournemouth

09/12/2023

Spilt

Man Utd - Aston Villa

16/12/2023

Spitl

Man Utd - Tottenham

13/01/2024

Spilt

Man Utd - West Ham

03/02/2024

Fra kr 4990

Man Utd - Everton

09/03/2024

Fra kr 4990

Man Utd - Liverpool

06/04/2024

Fra kr 9290

Man Utd - Burnley

27/04/2024

Fra kr 8590

Man Utd - Arsenal 

11/05/2024

Fra kr 8590

 

fotballreiser Manchester United-stadion

 

Manchester United fans som deg vil ha en god opplevelse på Old Trafford Stadion. Du kan sikre deg billetter til Stretford End på Old Trafford. Dette er et av de mest ettertraktede områdene på stadion utmerket utsikt over banen og en utrolig atmosfære på kampdagen. I dette område sitter de mest engasjert fans av Man Utd.

Andre område på Old Trafford hvor man kan får plasser er North East/North West Quadrant. Dette er mellom kort og langsiden i etasje 2. Tilgang til Club 500 Sportsbar hvor du får en lite matbit som Burger & Frites eller Pai og drikke før kampen. Utmerket for en familietur for voksne og barn.  

 

fotballreise -langside VIP Sir Alex stand

 

Fotballreiser Manchester United med langside plasser. Sentralt på Sir Alex Ferguson stand og enkelt tilgang til VIP lounge hvor du får gode mat og drikke før og etter kampen.

 

Fotballreiser Manchester United stadion

 

Manchester United også kjent som Man Utd, er en av de mest kjente fotballklubbene i verden, med en lang og stolt historie som strekker seg tilbake til 1878. Klubben har vunnet en rekke trofeer i både nasjonale og internasjonale konkurranser, og har et stort og lidenskapelig supportermiljø rundt om i verden. 

Fotballreiser Manchester United og annen nyttig info

Historie: 
Man Utd ble grunnlagt i 1878 som Newton Heath LYR Football Club, og spilte opprinnelig i grønne og gule drakter. Klubben skiftet navn til Manchester United i 1902, og i 1909 vant de sin første store tittel, FA-cupen. På 1950-tallet ble klubben en av de dominerende lagene i engelsk fotball under ledelse av manageren Matt Busby, som førte dem til flere ligatitler og en seier i den europeiske cupen. Etter tragedien i München i 1958, da åtte av spillerne omkom i en flyulykke, klarte Busby å bygge opp et nytt lag og vinne ligaen igjen i 1965 og 1967. Senere har klubben fortsatt å vinne en rekke trofeer, inkludert flere Premier League-titler og Champions League-trofeer. 

Transport til og fra Old Trafford på din fotballtur: 

Old Trafford, hjemmebanen til Manchester United, ligger i Trafford, en forstad til Manchester. Den enkleste måten å komme seg til stadion på er med trikk eller buss. Trikketjenesten i Manchester går til stoppet Trafford Bar, som ligger en kort spasertur fra stadion. Det går også busser fra sentrum av Manchester til Old Trafford, og det er mulig å ta en taxi eller en Uber til stadion. 

Fotballreiser Manchester United og Stadium Tour: 

En av de mest populære aktivitetene for besøkende til Old Trafford er en stadiontur. Turen tar besøkende bak kulissene på stadion, inkludert garderobene, spillertunnelen og presserommet. Det er også mulig å besøke Manchester Uniteds museum, hvor man kan se utstillinger om klubbens historie og se mange av de trofeene klubben har vunnet gjennom årene. Stadion tour kan bestille her.

Puber nær Old Trafford: 

Det er flere puber i nærheten av Old Trafford som er populære blant Manchester United-supportere. En fotballtur til Man Utd  og pub besøk er viktig for mange fans. The Bishop Blaize, som ligger like ved stadion, er en populær pub med et stort utendørsområde og en god atmosfære på kampdager. The Trafford, som ligger rett overfor stadion, er også en populær pub blant supportere, og har en stor skjerm som viser kampene. 

Fotballtur Manchester United  & andre attraksjoner for deg: 

Manchester er en spennende by med mye å se og gjøre. For de som er interessert i historie, er Imperial War Museum North en spennende attraksjon som viser historien til konflikter fra første verdenskrig og frem til i dag. The John Rylands Library er også verdt et besøk, med sin vakre gotiske arkitektur og imponerende samling av gamle bøker og manuskripter. For de som er interessert i kunst, er Manchester Art Gallery et flott sted. 

Vurdere du å se andre lag på din fotballtur til England?  Hva med fotballreiser Tottenham 
Fotballreiser Manchester City, eller fotballtur Chelsea 

Fotballreiser Leedsfotballreiser Arsenal  ,  fotballreiser Liverpool

Les generelt om Fotballreiser England    Tilbake til første siden: fotballturer